Workshops

WoRksHop Sieraden maken

Donderdag 15 februari  -  10.00 – 14.00uur

UitjeKunst - Leidsestraatweg 35, WoerdenBij deze workshop ga je heerlijk aan de slag met kralen. Je maakt een sieraad vanuit een zelfgekozen inspiratiebron. De inspiratiebron kan een kunstwerk zijn, maar ook iets wat je nog thuis in de kast hebt liggen. 

...gebaseerd op een kunstwerk
Je maakt een sieraad geïnspireerd op een eigen gekozen kunstwerk. Dit kan een schilderij zijn, maar ook een beeldhouwwerk, mozaïek, installatie, etc. Gezamenlijk analyseren we het kunstwerk en kijken we hoe je je kan laten inspireren door dit kunstwerk. Hierna maak je het sieraad in een eigen gekozen techniek. Bij aanmelden graag doorgeven welk kunstwerk van welke kunstenaar je hebt gekozen.

...vanuit een oud of stuk sieraad
Heb je een gebroken sieraad en mis je een paar kralen om hem weer heel te maken? Heb je op de rommelmarkt een mooie hanger gevonden, maar geen ketting om aan te hangen? Liggen er in een la al heel lang een aantal kralen of muntjes, maar je weet niet wat je ervan kan maken?
In deze workshop gaan we aan de slag met je eigen meegebrachte materiaal, dit combineer je met het materiaal dat ik heb klaarstaan en je maakt een nieuw sieraad!

Tijd
10.00 – 14.00
Prijs
€ 45,- incl materiaal t/m 20 gram.
Meerprijs is € 0,20 per extra gram

Extra
– Incl koffie en thee, excl lunch (je neemt zelf een boterhammetje mee of Silvia haalt een lekker broodje voor je)
– Bij de prijs is het materiaal dat je van mij gebruikt tot 20 gram inbegrepen. Zit je boven de 20 gram, dan betaal je € 0,20 per extra gram.

Meer informatie: www.facebook.com/events/214788505762643/

Durf te tekenen!

Woensdag 7 maart   -  14.00 - 16.30 uur

Jacobijnenstraat 9, Utrecht  


'Tekenen?! Dat doe ik niet. Ik kan helemaal niet tekenen!'
Dit hoor ik vaak en zei ik zelf een paar jaar geleden ook nog. Totdat iemand tegen mij zei: 'Iedereen kan tekenen!' Iemand anders zei: 'Als je kunt schrijven, dan kun je vormen op papier zetten. En dan kun je dus tekenen.'

Mensen hebben vaak ideeën in hun hoofd over tekenen:
(1) het moet uit je hoofd
(2) de werkelijkheid exact moet kunnen tekenen

In deze workshop ga je lekker tekenen. Het hoeft niet mooi te zijn, het hoeft niet uit je hoofd. Je gaat het tekenen (her)ontdekken aan de hand van allerlei kleine tekenoefeningen.
Deze workshop is ook geschikt voor mensen die al wel weten dat ze kunnen tekenen.
 
Prijs:
€ 25,00 incl btw (onder de 22 jaar: € 19,75)
Alle materialen inbegrepen
Inclusief koffie, thee en iets lekkers.

Aantal plekken: 
minimaal 4 en maximaal 8 personen.

Aanmelden:
Mail naar info@3512.nl om je in te schrijven.
Uiterlijk een week van tevoren krijg je te horen of er voldoende aanmeldingen zijn om de workshop te laten plaatsvinden.

Meer informatie: 3512.nl

Workshop aanbod

Je kan bij mij allerlei creatieve workshops volgen op aanvraag. Hieronder zie je een voorbeeld, de komende tijd zal ik dit overzicht aanvullen. 


Heb je interesse in een van onderstaande workshops of in een workshop op maat? Dan kan je contact met me opnemen.

Collages maken


Wanneer je twee alledaagse elementen combineert, kan er een verrassend beeld ontstaan. Wanneer je meer afbeeldingen combineert, wordt het beeld dat ontstaat complexer. Je oog heeft meer tijd nodig om het beeld tot zich te nemen en nieuwe ontdekkingen te doen.


Tijdens deze workshop ga je aan de slag met bestaande afbeeldingen waar je een heel eigen beeld van maakt. 1 van de collages werk je uiteindelijk uit tot een werk die je kan neerzetten of ophangen. 

Er wordt gewerkt met de analoge collage-techniek, dus met papier, schaar en lijm.