OVER + CONTACT

OVER GONNEKE PRAK

Als beeldend kunstenaar, beeldmaker en beeldend docent wil ik mensen motiveren en enthousiasmeren om te gaan maken en de ruimte te geven aan de eigen verbeelding. Ik zie veel onzekerheid over het eigen maken. Door op een laagdrempelige manier aan de slag te gaan met creativiteit zie ik het plezier en het zelfvertrouwen terugkomen. Dit doe ik in de lessen en workshops die ik geef aan allerlei doelgroepen en je ziet dit terug in de producten die ik ontwikkel. Een voorbeeld is de Durf te Tekenen kalender en workshopboxen.


In grotere projecten komt deze visie ook terug. Een voorbeeld hiervan is Nieuwegein 1 groot Museum. Bij dit project motiveerde ik inwoners van Nieuwegein om kunstwerken te maken en deze in juni 2021 thuis in het zicht te tonen. Voor dit project verzorgde ik ook de visuele communicatie en ontwierp ik een bijbehorend lespakket.

Met mijn eigen beeldend werk wil ik ook de verbeelding en fantasie oproepen. Ik vind het mooi wanneer de verhalen van de toeschouwer en mijn werk een verbinding met elkaar aangaan.

Daarnaast begeleid en coach ik basisschoolleerkrachten in hoe zij ruimte kunnen geven aan creativiteit en verbeelding in de klas. Ik geef leerkrachten en teams trainingen visueel noteren voor in de klas en Durf te tekenen voor in de klas. In deze trainingen komt aan bod hoe zij het geleerde zo breed mogelijk in de klas in kunnen zetten.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Stuur me gerust een bericht.CONTACT

Gonneke Prak
 Gon.prak@gmail.com